La companyia

Sumem coneixement,
experiència i
compromís

Som un equip de professionals amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit dels serveis per a la indústria. El manteniment industrial ens va obrir el camí i ha estat el desenvolupament d’aquesta tasca el que ens ha permès, al llarg dels anys, detectar les necessitats de les indústries i, a partir d’aquí, innovar per trobar-hi solucions.

La innovació ens va portar al creixement, lligat a l’especialització en l’automatització i en la integració de sistemes per a la indústria, sempre amb el servei complementari del manteniment, element essencial perquè els equips de treball tinguessin el màxim rendiment.

Ara, el present de la companyia està connectat a la indústria 4.0. Les empreses estan avançant cap al concepte de ‘fàbrica intel·ligent’ i Orlocat som i volem ser el partner per fer-ho possible. Ens hem especialitzat en la implantació de tecnologies 4.0 a la indústria. Ens agraden els reptes i ens encoratgen a treballar de forma incansable per trobar sempre la millor solució al plantejament del client.

Ens identifiquem amb la flexibilitat, perquè ens adaptem al client, i la rapidesa, perquè som conscients del cost que significa aturar la producció.

Al servei de la indústria
Som especialistes en indústria 4.0 i oferim un servei integral des del disseny i automatització fins al muntatge i manteniment de les instal·lacions, per a indústries de qualsevol sector.

En el marc de la indústria 4.0, fem una clara aposta per millorar l’eficiència i la flexibilitat productiva. I ho fem a partir de l’elaboració dels projectes d’enginyeria necessaris per implantar tecnologies 4.0 a les empreses.

Reubicacions de maquinària, trasllats interns i externs… són processos feixucs que des d’Orlocat podem facilitar, encarregant-nos de tot el procés.

Fem manteniment d’instal·lacions, línies i/o equips de treball, de forma puntual o planificada.

Oferim sistemes de seguretat industrial, amb l’objectiu que les línies de treball siguin el màxim de segures per als professionals que les manipulen.

Últims projectes
Projectes