La companyia

Sumem coneixement,
experiència i
compromís

Som un equip de professionals amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit dels serveis per a la indústria. El manteniment industrial ens va obrir el camí i ha estat el desenvolupament d’aquesta tasca el que ens ha permès detectar les necessitats de les indústries i, a partir d’aquí, innovar per trobar-hi solucions. Ens agraden els reptes i ens encoratgen a treballar de forma incansable per trobar sempre la millor solució al plantejament del client.

El creixement d’Orlocat ha anat lligat a l’especialització en l’automatització i en la integració de sistemes per a la indústria, sempre amb el servei complementari del manteniment, element essencial perquè els equips de treball tinguin sempre el màxim rendiment.

Ens identifiquem amb la flexibilitat, perquè ens adaptem al client, i la rapidesa, perquè som conscients del cost que significa aturar la producció.

Tenim la preparació tècnica i el suport dels professionals necessaris per desenvolupar projectes d’aquestes característiques.

Al servei de la indústria
Som especialistes en l’automatització i en la integració de sistemes per a la indústria, sempre amb el servei complementari del manteniment, element essencial perquè els equips de treball tinguin sempre el màxim rendiment.

Portem a terme tot el procediment indispensable per automatitzar un procés industrial o fer una integració de sistema. Des de l’elaboració del projecte d’enginyeria fins a la posada en funcionament mecànica, passant per la programació PLC i Scada, la instal·lació elèctrica i la legalització.

Som especialistes en el disseny i implantació d’esquemes elèctrics, quadres elèctrics de potència, programacions PLC, pantalles tàctils i Scada…

Fem manteniment d’instal·lacions, línies i/o equips de treball, de forma puntual o planificada.

Oferim sistemes de seguretat industrial, amb l’objectiu que les línies de treball siguin el màxim de segures per als professionals que les manipulen.

Últims projectes
Projectes